Навіщо потрібні підлогові конвектори

Сучасне будівництво нових будинків, новобудов, офісних будівель все частіше передбачає наявність великої площі скляного покриття. Широкі віконні простори, вікна від підлоги, вітражні вікна або як їх ще називають французькі. Все це викликано архітектурними тенденціями. І якраз тут знайшли своє застосування опалювальні прилади заховані в підлогу які повинні обігрівати приміщення.

Основне завдання підлогового конвектора

Опалення приміщення (аналог класичного радіатора)

Як ми звикли, батарея опалення завжди знаходиться під вікном, під підвіконням. Це придумано не спроста, вікно допускає великі теплові втрати, відповідно батареї розміщуються в самому слабкому місці приміщення, де найбільші теплові втрати. Батарея випромінює тепло, яка за законами фізики піднімається вгору вздовж вікна, тим самим попереджує проникненню холоду в приміщення і обігріває саме приміщення.

Таке ж завдання стоїть і у підлогової батареї. Нагріте повітря піднімається і є тепловою завісою, та джерелом опалення в приміщенні. Правильно підібраний конвектор може самостійно обігріти все приміщення.

Теплова завіса

Конвектор може виконувати функцію тільки теплової завіси, а функцію обігріву приміщення буде виконувати додаткова батарея під стіною або встановлений тепла підлога в приміщенні.

Зняття запотівання віконного скла при перепадах температури в зимовий період

Якщо занадто великий перепад температури в приміщенні і за вікном, тоді на вікнах утворюється конденсат, який без додаткового потоку теплого повітря не висихає. З цією роллю також справляється внутрипідложний конвектор, який направляє потік теплого повітря уздовж вікна.

Вивільнення житлової площі, де міг би перебувати класичний радіатор опалення

Людина придбавши квартиру з вітражним вікном, не хоче зменшувати житлову площу опалювальними приладами, тому як кажна батарея має свої габаритні розміри і відступи. Конвектор ховається в підлогу, в нішу, він не забирає ні сантиметра вашого простору.

Наявність повноцінного виду перед панорамним вікном

Одне з найважливіших властивостей, це те, що внутрипідложний конвектор дозволяє вам насолоджуватися прекрасним виглядом з вікна, з високого поверху на ліс, річку, місто, нічне місто, не важливо в якому становищі ви перебуваєте, стоячи, сидячи або лежачи. Ви отримуєте завдяки вбудованим в підлогу конвекторів емоційне задоволення від перебування в квартирі з вітражними вікнами.

 

Відео

Більше

Публікації

Більше

Наявність

На цій сторінці ви взнаєте які торгові марки та моделі підлогових конвекторів є в наявності на нашому складі. До Вашї уваги найкращий і найбільший склад в Україні.

Детальніше

Найкращий вибір

На ринку велика кількість внутрішньопідлогових конвекторів, одні дорожче, інші дешевше. Не підготовленому покупцеві важко розібратися у всіх тонкощах даного товару. Наші фахівці зобов'язуються надати Вам три різні варіанти підбору конвекторів з таких цінових сегментів:

  • Premium
  • Standart
  • Econom

З аргументованими перевагами і недоліками кожного варіанту!

Для цього залиште заявку:

  • Тел. +380 44 360-52-29
  • Тел. +380 95 483-05-47
  • Email: svit-konvektoriv@ukr.net

Консультація

Для отримання консультації. Якщо Ви не знайшли необхідної інформації, обов'язково зв'яжіться з нашими менеджерами за тел: +38 095 483-05-47 і задайте необхідні питання. Фахівці нашої компанії із задоволенням дадуть відповідь на Ваші питання.

Індивідуальна знижка

При наявності плану, заявки, специфікації або готового рахунку, відправляйте її на наш Email: svit-konvektoriv@ukr.net, і ви отримаєте у відповідь гідну пропозицію з максимальною знижкою.